Rustige seniorencamping in Alkmaar

Geniet van een heerlijke vakantie op onze seniorencamping. Kom helemaal tot rust en geniet van de rust en de prachtige omgeving van Noord-Holland.

Seniorencamping in Noord-Holland

Een seniorencamping is in Noord-Holland ideaal. Geniet van de rustgevende omgeving, de mooie wandel- en fietstochten en natuurlijk ook de zee. Daarnaast zijn er nog een aantal andere voordelen, want u kunt natuurlijk lekker in het voorjaar en najaar op vakantie.

Seniorencamping boeken

Vakantie in het najaar

Nazomeren kan perfect op camping Alkmaar. Er zijn zowel camperplaatsen als tentplaatsen, zo kunt u zelf kiezen hoe u uw vakantie het liefst viert. Het najaar is de perfecte tijd om in een rustige omgeving te fietsen en lekker uit te waaien op het strand. Daarnaast zijn er ook in het najaar vele leuke activiteiten die georganiseerd worden in de omgeving. Bekijk bijvoorbeeld de uitjes in Alkmaar eens. Hier worden activiteiten zoals monumentendag, living statues en blues weekend gehouden. Blijf op de hoogte van activiteiten tijdens uw verblijf bij ons.

Kom helemaal tot rust

Uw vakantie aan zee in Nederland moet bestaan uit genieten van de rust en de natuur, daar helpen wij u graag bij. De camperplaatsen zijn voorzien van een verharde ondergrond om uw camper stabiel te laten staan. Zo kunt u echt genieten van een seniorenvakantie.

Bent u met een caravan, vouwwagen of met de tent op vakantie? Dan hebben we ook heerlijke plaatsen voor u. Geniet helemaal in de natuurlijke en groene omgeving. U heeft een eigen water en elektra aansluiting op de comfortplaatsen, dat is natuurlijk heerlijk kamperen aan de kust.

Ervaar een heerlijk verblijf

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw verblijf optimaal is. Zo zorgen wij voor een schoon en fris sanitairgebouw en u kunt gebruik maken van ons wifinetwerk. Verder werken we samen met een fietsenverhuur zodat u gemakkelijk fietsen kunt huren op de camping. Denk hierbij aan tandems, e-bikes voor als het hard waait of voor de lange fietstochten en ook stadsfietsen om even Alkmaar in te gaan.

Voor een optimaal vakantiegevoel kunt u nog even genieten op ons eigen strandje. U ziet hier een prachtig uitzicht over de natuur en de weide weilanden van Noord-Holland. U kunt hier echt even tot rust komen en genieten van alles wat onze Camping in Alkmaar te bieden heeft.

seniorencamping

Ontdek de omgeving

In de prachtige omgeving is veel te beleven op ieder moment van het jaar. Geniet van mooie momenten en gezelligheid in omgeving van Noord-Holland.

Fietsen & wandelen in Noord-Holland

De provincie is prachtig om te wandelen en te fietsen. De vele weilanden, de prachtige duinen en de bollenvelden in de lente maken voor mooie en bijzondere routes door de omgeving. Wij geven u hier dan ook graag tips over.

Meer informatie

Cultuur in de omgeving

In de omgeving zijn vele leuke en interessante musea met verschillende thema’s. Houdt u van geschiedenis? Dan is een kijkje in het zuiderzee museum, stedelijk museum of zelfs het biermuseum zeker de moeite waard. Andere uiteenlopende musea zijn bijvoorbeeld het kaasmuseum, het juttersmuseum of het beatles museum. Bekijk hier al onze tips.

Leuke steden

Bekijk ook zeker even een aantal steden tijdens de vakantie, dit is altijd de moeite waard vanaf onze mooie camping. Bekijk bijvoorbeeld Alkmaar zelf, dit is zelfs op loopafstand. Ook op de fiets naar Bergen aan Zee en Egmond aan zee is zeker de moeite waard. Geniet van de mooie dagen en de gezellige tijd in de steden. Noord-Holland weet u altijd wel te verrassen tijdens uw seniorenvakantie.

Is een seniorencamping helemaal iets voor u? Kom dan genieten van de rust, de natuur en de gezelligheid op de camping.

Direct online boeken