Op het park

Op de camping vindt u een aantal faciliteiten die uw verblijf leuk en aangenaam maken.

Sanitaire voorzieningen

Bij een comfortabele kampeervakantie horen uiteraard kwalitatieve sanitaire voorzieningen, zoals:

  • Toiletten
  • Douches
  • Afwasplaats
  • Wasserette

Strandje

Wist u dat wij een eigen zandstrandje hebben? Hier geniet u op een ligbed van het adembenemende uitzicht over de weilanden. Tip! Kom hier genieten van de prachtige zonsondergang.

Spelen

Ook de kleine gasten kunnen zich goed vermaken op de camping. Voor hen zijn er een aantal leuke speeltoestellen op de camping waarop zij naar hartelust kunnen spelen.

Wifi

Wilt u die ene leuke vakantiefoto delen met uw vrienden, uw email checken of gewoon even surfen op het internet? Bij ons kunt u op de gehele camping gebruik maken van het wifi-netwerk. Er zit standaard bij iedere boeking toegang op het wifi netwerk voor 2 apparaten.

Fietsverhuur

Als u bij Camping Alkmaar overnacht is het ook mogelijk om fietsen te huren. Onze partner in fietsenverhuur biedt diverse fietsen aan, zoals e-bikes, citybikes, cargo e-bikes (bakfietsen), kinderfietsen en ouder-kind tandemfietsen! Uiteraard zijn er ook diverse accessoires te huur zoals kinderzitjes en een helm.
Reserveer en zo zorgt u dat de fietsen klaar staan bij Pesie rent a bike, Bergerweg 98-A, 1817 MN Alkmaar. Dit is 400 meter lopen vanaf de camping. Reserveer door op de button te klikken of de QR-code te scannen.

Reserveer uw fiets