Kamperen aan de kust

Heerlijk kamperen aan de kust doet u bij camping Alkmaar. Geniet van de zon, de zee en de prachtige omgeving in Noord-Holland.

Kamperen aan de kust met kinderen

Bent u op zoek naar een leuke camping aan de kust met uw kinderen? Dan is camping Alkmaar een goede oplossing. Door de vele plaatsen kunnen kinderen gemakkelijk spelen en vriendjes maken. Geniet van een heerlijke vakantie voor jong en oud vlak bij de kust. Op de camping ligt een klein strandje en op ongeveer 8 kilometer vindt u de prachtige Noordzee.

U kunt op de social media kanalen ook hele leuke tips voor een vakantie met kinderen vinden. Op de website staan ook een aantal leuke tips zoals een zomerkermis, de unieke kaasmarkt en natuurlijk Volendam en Artis. Dit zijn voor zowel de kinderen als de ouders echt hele leuke uitjes!

Nu boeken

Kampeerplaatsen

De camping heeft een aantal mooie kampeerplaatsen voor tenten, vouwwagens en caravans. Er zijn een aantal luxe comfortplaatsen voor caravans, dit zijn plaatsen van 100m² met een eigen stroom en waterkraan op de plaats. Ideaal dus!

Natuurlijk kunt u ook overnachten op een knussere plaats van 80m² waar u heerlijk kunt genieten in het groen, want de camping bied zich perfect voor een natuurlijke omgeving, maar toch dichtbij de stad en het centrum. De kampeerplaatsen zijn ideaal voor een heerlijk verblijf vlakbij het centrum en het water. Een centrale plaats in Noord-Holland zodat je alles kunt beleven vanaf één kampeerplaats.

Camperplaatsen

Deze mooie camperplaatsen in Noord-Holland zijn de perfecte thuisbasis voor een heerlijke vakantie Vrijwel alles in Noord-Holland is makkelijk met de fiets te bereiken, dus u hoeft nooit ver te fietsen voor een leuk uitje. De camperplaatsen zijn onderverdeeld in verschillende soorten plaatsen. De ene soort is met een verharde ondergrond, maar wel op gras en de andere soort is verhard en op een kiezelondergrond voor stabiliteit van de camper. Zo slaapt u extra comfortabel en heeft u voor de camper een verhard stuk grond. Geniet van een heerlijke vakantie aan de kust en bij de duinen.

Faciliteiten

Tijdens een heerlijke vakantie heeft u natuurlijk ook behoefte aan fijne faciliteiten op de camping. U bent bij Camping Alkmaar dan zeker bij het juiste adres. Het sanitair wordt vaak schoongemaakt, want we vinden het belangrijk dat iedereen een schoon sanitair heeft. Daarnaast is er voor kinderen genoeg te spelen en te rennen, want er is veel ruimte op de camping. Verspreidt zijn ook leuke speeltoestellen voor iedereen om lekker te spelen!

Fietsen kunt u altijd huren bij onze partner Pesi Rent a bike. Dit is ongeveer 400 meter lopen vanaf de camping, dus het is zeker een aanrader als u geen fietsen mee heeft.

Kamperen aan de kust

Tips in de omgeving

Natuurlijk is er in ieder seizoen een andere topactiviteit in de omgeving, maar de kaasmarkt blijft altijd een goede mogelijkheid. Iedere vrijdag kunt u weer aanschouwen hoe de markten er vroeger uitzagen. Hoe werden de kazen meegenomen en gehandeld? Welke kleding droegen ze? Er is veel te beleven op de kaasmarkt in Alkmaar.

Geniet van een heerlijke vakantie of een weekendje weg aan de kust in de zomer door een duik te nemen in het zilte zeewater. Ook lange strandwandelingen zijn zeker aan te raden tijdens het kamperen aan de kust. Geniet van het zand, de schelpen en natuurlijk de gezellige strandpaviljoens.

Bent u helemaal enthousiast geworden van kamperen aan de kust bij camping Alkmaar? Geniet van een heerlijke vakantie en kom helemaal tot rust in de natuur, vlakbij de bruisende stad Alkmaar.

Kampeerplaats boeken  Ik kies voor een camperplaats