Genieten op Camping Noord-Holland

Bent u op zoek naar een leuke camping in Noord-Holland? Kom naar onze camping aan de rand van Alkmaar. Puur kamperen met de juiste voorzieningen.

Kamperen op camping Noord-Holland

Geniet van kamperen in de natuur. U kunt bij ons heerlijk kamperen met uw tent, caravan of met uw vouwwagen. U kampeert op het heerlijk zachte gras bij ons op de camping. De rust en de omgeving zorgt voor een ideale vakantie voor zowel jong als oud. We bieden ook een mogelijkheid voor comfortplaatsen, deze zijn ruimer opgezet dan de gewone kampeerplaatsen of de tentplekken.

Ook met de camper kan je altijd terecht bij ons, we hebben namelijk verschillende verharde camperplaatsen in Noord-Holland voor uw camper, zo kunt u hem gemakkelijk waterpas neerzetten. Bekijk wat camping in Noord-Holland voor jou kan betekenen.

Boek nu!

Heeft u geen tent tot uw beschikking of bent u op doorreis tijdens uw fiets- of wandelvakantie en zoekt u een camping in Noord-Holland? Dan is een trekkershut de optie voor u! Deze accommodaties zijn geschikt voor twee personen en zijn voorzien van basis inventaris. Badlinnen dient u wel zelf mee te nemen. Daarnaast is er ook nog een premium trekkershut, deze hebben net iets meer comfort en hier zijn dekens bij inbegrepen.

Trekkershut boeken

Camping Noord-Holland

Genieten op de camping

Op deze camping in Noord-Holland heeft u het gevoel dat u in een groene wereld terecht komt. Wij onderhouden de camping met liefde en vinden het belangrijk dat we een nette camping hebben.

Wij hebben een leuk strandje gemaakt waar jong en oud heerlijk gebruik van kan maken. Met onze parasols krijg je het gevoel dat je op Hawaii terecht bent gekomen. Kinderen kunnen heerlijk zandkastelen bouwen terwijl u zelf lekker aan het zonnen bent. Geniet van een heerlijke vakantie op onze camping en neem een heerlijke duik in het water bij ons strandje. Natuurlijk kun je ook genieten van het echte strand vanaf onze camping bij de duinen.

Verder hebben we voor de kinderen nog leuke speeltoestellen waar ze zich heerlijk uit kunnen leven tijdens de vakantie. In het voor- en naseizoen is onze camping ook ideaal voor senioren die willen genieten van de rust en de natuur.

Tips in de omgeving Noord-Holland

Als u een camping Noord-Holland boekt kan het natuurlijk niet missen om een aantal activiteiten gedaan te hebben. Wij raden je daarom ook van harte aan om onze top 5 activiteiten te doen, want dan heb je jouw vakantie in Noord-Holland pas echt goed beleefd!

  1. Zwemmen in de Noordzee

(Wandelen op het strand mag ook als het koud is) Natuurlijk moet je bij de Noordzee zijn geweest als je een camping Noord-Holland hebt geboekt. Neem een duik in het koude water of maak een prachtige wandeling langs het strand en geniet van het uitzicht op een terrasje bij een strandpaviljoen.

  1. De kaasmarkt in Alkmaar

De kaasmarkt is een ware beleving in Noord-Holland. De marktlieden laten zien hoe de kazen vroeger verhandeld werden en dragen daarbij ook passende kledij. Een echt bijzondere ervaring dus, en dat in onze eigen stad! U kunt hier op de fiets gewoon heen.

  1. Bezoek Volendam

Volendam is een ware beleving voor veel toeristen. U komt hier terecht in een echt vissersdorp met veel activiteiten voor bezoekers. Bekijk de musea die er overal zijn en wandel langs de haven van het dorp. U kunt kiezen voor rondleidingen zodat u alles leert over Volendam, maar zelf rondwandelen vinden wij ook zeker de moeite waard.

  1. Garnalen vissen

Voor jong en oud is dit een ware beleving. Stap in de boot van De Groot en vaar mee! De boot vaart weg en de netten worden uitgegooid, na ongeveer een half uurtje kunt u de vangst al zien. Daarna is er ook nog een grote kans dat er zeehonden te zien zijn. Dit is een echt leuk uitje voor iedereen en u bent er al in ongeveer 45 minuten!

  1. Een typische kustplaats bezoeken

Dit moet je in Noord-Holland eigelijk wel echt gedaan hebben, daarom raden wij van harte aan om bijvoorbeeld Petten, Callantsoog of Egmond aan Zee te bezoeken. Dit is een leuk uitje en de echte kustplaatsjes voelen aan alsof je terecht bent gekomen in een ander land.

Ben jij helemaal overtuigd van de camping Noord-Holland? Boek snel een plaats op onze camping en kom genieten van het prachtige Noord-Holland!

Boek een heerlijke vakantie!