Camping Egmond aan Zee

Genieten doet u op de camping bij Egmond aan Zee. Camping Alkmaar is op fietsafstand van deze leuke stad aan het water. Er staat u hier een prachtige vakantie te wachten.

Waarom een camping bij Egmond aan Zee?

In deze prachtige kuststad is van alles te beleven en als u door de straten loopt heeft u bijna het gevoel dat u in een ander land bent. Hier ervaart u het echte vakantiegevoel waar u al het hele jaar naar uit kijkt. Ook is de camping bij Egmond aan zee ideaal voor een weekendje weg aan de kust.

Boek nu

Heerlijk kamperen in Noord-Holland

Op de camping in de duinen zijn er verschillende kampeermogelijkheden. Zo zijn er speciale caravan plaatsen die net iets meer comfort bieden met eigen waterpunt en afvoer. Ook kunt u hier goed overnachten als u een vouwwagen of een grote tent hebt.

Voor campers hebben wij ook verschillende camperplaatsen, namelijk verharde plekken met kiezel en plaatsen die verhard zijn onder het gras, wat dus inhoudt dat u wel op gras staat, maar de grond wel hand genoeg is dat de camper niet wegglijdt. Ideaal dus voor gasten die wel graag op het gras staan!

Ook voor de tentkampeerders hebben wij een prettige oplossing! Er zijn speciale plaatsen waar de tentkampeerders heerlijk kunnen genieten van het weer en een eigen plekje. Perfect voor fiets- of wandelkampeerders.

camping Egmond aan Zee

Op het park bij Egmond aan Zee

Op de camping bij Egmond aan Zee zijn verschillende faciliteiten die uw vakantie net even iets prettiger maken. Zo heeft u uiteraard de schone sanitaire voorzieningen met wasserette ernaast.

Ook hebben wij een heerlijk strandje waar al onze gasten kunnen genieten in het zonnetje vanuit een van de ligstoelen onder een parasol, ziet u uzelf al zitten? Kinderen kunnen heerlijk met het zand spelen en zandkastelen bouwen, zo hoeft u niet van de camping om te genieten van het strand!

Verder zijn er over de gehele camping verschillende speeltoestellen voor de kinderen. Hier kunnen ze zich naar hartenlust uitleven.

Tips in Egmond aan Zee

Dit is een kleine greep uit de leuke mogelijkheden in Egmond aan zee! Bekijk snel welke activiteiten jij het meest leuk vindt.

  1. Bezoek de vuurtoren

Deze prachtige vuurtoren is zeker het bekijken waard. Als u naar Egmond aan Zee gaat heeft u de vuurtoren sowieso wel gezien, maar we konden het niet laten om dit op ons lijstje te zetten. Samen met de andere maritieme historische gebouwen laat dit heel goed de geschiedenis van Egmond aan Zee zien.

  1. Het prachtige strand

Natuurlijk kan een dagje met uw voeten in het water niet missen. Maak prachtige strandwandelingen of kijk uit over de Noordzee vanaf een van de terrassen op de boulevard.

  1. De tocht ernaartoe

Dit klinkt misschien raar, maar vanaf de camping naar Egmond aan Zee staan in de lente eindeloze velden met bloemen in bloei, dat maakt voor een prachtige fietstocht als je naar de kuststad fietst!

Bij sommige Egmondse bloemenkwekers kunt u zelfs een boeket samenstellen of in een stalletje langs de weg kopen. Dat is echt een vakantiegevoel! Zorg wel dat u even navraagt bij de boer wat de bedoeling is, want u kunt niet overal in de bloemenvelden lopen.

  1. De avondmarkt

Dit is een echte topper in de zomer. Natuurlijk heb je de weekelijkse markt op donderdagochtend, hier kunt u hollandse specialiteiten kopen en de sfeer proeven. Speciaal voor de liefhebber is deze markt dus ook in de avond op woensdag, dat is pas gezellig!

Is een camping bij Egmond aan Zee helemaal iets voor uw familie? Kom genieten en ervaar de gezelligheid en rust, zodat u na uw vakantie helemaal tot rust bent gekomen.

Boek uw vakantie!