Camping Bergen aan Zee

Geniet op de camping bij Bergen aan Zee en kom helemaal tot rust. Midden in de omgeving van Noord-Holland kunt u kamperen op camping Alkmaar. Komt u met de camper? Dan kunt u één van onze speciale camperplaatsen boeken.

Kamperen op de camping bij Bergen aan Zee

Heerlijk kamperen bij Bergen aan Zee doet u op de camping vlak bij de stad. Zo heeft u dat landelijke rust gevoel, maar wel de mogelijkheid om snel in de stad te zijn. Geniet van de ondergaande zon in de Noordzee of neem plaats op een van de gezellige terrassen op de boulevard.

Boek nu

Op de camping kunt u uzelf rustig terugtrekken op een van de ruime kampeer of camperplaatsen op de camping bij Bergen aan Zee. Er zijn verschillende plaatsen en comfortlevels waarvan u kunt genieten tijdens uw vakantie op camping Alkmaar.

Ook voor de kampeerders met een camper zijn er veel mogelijkheden. Zo zijn er verschillende camperplaatsen met verharde ondergrond of gewoon lekker in het gras. Voor iedereen is er een perfecte kampeerplaats op de camping bij Bergen aan Zee.

Genieten op het park

Kom helemaal tot rust na een dag in Bergen aan zee. Na een drukke dag heeft u natuurlijk behoefte aan comfort en gemak, daarom hebben wij een schoon sanitair en het gebouw is voorzien van alle kwalitatieve behoeften.

Voor kinderen is er genoeg te spelen en te doen op de camping in Noord-Holland. Zo zijn er verschillende speeltoestellen waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen en genieten. Daarnaast is er ook nog een klein strandje waar u en uw kinderen heerlijk kunnen genieten van het zonnetje en een duik in het water. Er is op de camping genoeg te beleven om uw vakantie aan zee in Nederland een groot succes te maken.

Camping Bergen aan Zee

Onze tips in Bergen aan Zee

Tijdens uw vakantie op de camping bij Bergen aan Zee zijn er een aantal activiteiten die u eigenlijk wel gedaan moet hebben! Hierbij kunt u denken aan wandelroutes, speciale cafés en nog veel meer.

Geniet van een wandeling over het strand

Natuurlijk moet je een heerlijke wandeling over het strand gemaakt hebben. Wij raden aan om te wandelen tijdens de zonsondergang, hier krijgt u prachtige plaatjes van. Ook raden we aan om tijdens de wandeling even een strandpaviljoen mee te pakken, bijvoorbeeld Strandpaviljoen Noord. Heerlijk genieten en ze hebben hier lekker eten en een ruime keuze aan drankjes. Dit is zeker de wandeltocht waard!

Bezoek het zeeaquarium

Het zeeaquarium is zeker het bezoeken waard! Aai de roggen en leer alles over de bijzondere dieren in de zee. Dit is echt een leuk dagje weg voor jong en oud. Dit aquarium heeft bijna 400 vissoorten en zelfs een paar zeehonden en haaien!

Op de fiets naar Bergen aan Zee

Aangezien de camping buitenaf ligt, raden wij aan de mooie fietstocht richting deze stad te maken. Rij door de mooie natuur van Noord-Holland en maak er een mooi dagje uit van! Zo kunt u door de stad Bergen fietsen, maar ook mooie routes buitenaf maken. Noord-Holland is vooral heel vlak, dus dat is ook prettig!

Tot rust komen op het strand

Neem een duik in de zee en geniet van het gevoel van rust en ruimte met uw voeten in het zand. Ontdek de natuur en de gemoedelijkheid in de strandtenten en op het strand voor het ultieme vakantiegevoel. Na een dagje strand bent u weer helemaal uitgerust en klaar voor een actieve dag!

Bent u helemaal overtuigd van een heerlijke vakantie op de camping bij Bergen aan Zee? Geniet dan van een vakantie op camping Alkmaar en geniet in uw eigen camper, caravan, tent of boek een heerlijke vakantie in een trekkershut!

Boek nu!