Geniet van een vakantie op Camping Alkmaar!

Camping Alkmaar is een prachtige locatie om jouw vakantie door te brengen. De camping ligt op de rand van Alkmaar op een rustige locatie. Stad en land komen hier perfect bij elkaar.

Heerlijk kamperen op camping Alkmaar.

Geniet van een heerlijke vakantie in het groen. Er zijn verschillende heerlijke kampeerplaatsen waar u kunt overnachten. Gaat u op vakantie met de tent, vouwwagen of met de caravan? Dan hebben wij prachtige plaatsen die u alle comfort voor een prettige vakantie in Noord-Holland bieden.

Bent u met de camper aan het toeren door Nederland? Kom langs op onze heerlijk rustige camping. Voor campers hebben wij speciale verharde camperplaatsen zodat uw camper stabiel staat. Uiteraard heeft u voor de camper een groene grasmat waar u heerlijk in het zonnetje kunt zitten met uw voeten in het warme gras. Geniet van een heerlijke vakantie bij Camping Alkmaar.

Boek nu!

Camping Alkmaar

Faciliteiten op de camping

Wij hebben een heerlijk eigen strand aan ons kleine riviertje. Jong en oud kan hier genieten van de zon het water en natuurlijk het bouwen van zandkastelen. Met de strand parasols heb je het gevoel dat je in Hawaii bent. Geniet heerlijk met de familie van de gezelligheid en de mooie omgeving. Durf jij het aan om in het water te duiken?

Op Camping Alkmaar vinden wij het belangrijk dat iedereen zich kan vermaken en dat niemand zich op vakantie hoeft te vervelen, daarom hebben wij leuke speeltoestellen geplaatst voor de kinderen. Ook is het natuurlijk belangrijk om alle leuke vakantiekiekjes te kunnen delen met de familie, daarom is er over de hele camping WIFI beschikbaar.

Huisdieren mogen op onze camping gewoon mee, want een vakantie zonder uw huisdier is natuurlijk niet zo leuk. Wel vinden we het belangrijk dat het geen beestenbende wordt op Camping Alkmaar, daarom hebben we besloten dat u maximaal één huisdier per plaats mee mag nemen. 

Een dagje Alkmaar

Als je naar Camping Alkmaar gaat kan het natuurlijk niet missen om een dagje naar Alkmaar zelf te gaan. Wij hebben leuke tips van activiteiten waar je geweest moet zijn!

  1. De kaasmarkt van Alkmaar

Dit is misschien een cliché, maar hier moet je echt geweest zijn. Op de markt verkopen ze kazen zover je kan kijken. De ouderwetse kledij zorgt ervoor dat je denkt in het verleden te zijn. Sinds 1365 bestaat de markt al en in Alkmaar doen we er alles aan om dit leuke evenement in stand te houden.

  1. Een vaartocht door de grachten van Alkmaar

U kunt een bootje huren om heerlijk over de grachten van Alkmaar te varen. Geniet van de prachtige stad vanaf het water. Dit kan natuurlijk ook door middel van een rondvaart, want dan hoef je zelf niet op het vaarverkeer te letten én krijg je ook nog eens extra informatie over de stad. Wij raden aan om in ieder geval het water op te gaan.

  1. Wandelen langs monumentale panden

Volg één van de vele wandelroutes langs de monumentale panden van Alkmaar. Ontdek de mooie panden, de smalle straatjes en zwerf langs de prachtige grachten terwijl je Alkmaar te voet verkent. U kunt hier zelfs een gids voor inschakelen als u dat prettiger vindt, zo leert u de verhalen achter de panden kennen.

Is een vakantie op Camping Alkmaar echt iets voor jou? Boek jouw ideale vakantie online en geniet van alles wat onze camping te bieden heeft!

Boek jouw vakantie!