Camperplaats Noord-Holland

Geniet van een heerlijke vakantie met de camper op een camperplaats in Noord-Holland. Hier kunt u heerlijk vertoeven met de zee op fietsafstand en het centrum van Alkmaar op wandelafstand. De perfecte camperplaats om de omgeving van Noord-Holland goed te verkennen.

Uw ideale camperplaats in Noord-Holland

Tijdens de vakantie aan zee in Nederland is camping Alkmaar de ideale camperplaats om de omgeving te leren kennen en te genieten van alles wat deze provincie te bieden heeft. Speciaal voor campers zijn er verschillende mogelijkheden om te overnachten.

Boeken

Camperplaats voor grote campers

Heeft u een grote of zware camper en wilt u verzekerd zijn van een goede plaats waar u heerlijk kunt overnachten? Kies dan voor camperplaats P. Deze plaatsen zijn extra verhard voor uw eigen veiligheid. Zo kan uw camper niet wegzakken en kunt u de camper neerzetten en gelijk genieten van de vakantie, zo geniet u van heerlijk kamperen aan de kust.

 Camperplaats

Heeft u geen voorkeur voor een extra verharde camperplaats? Dan is camperplaats K, M, O en S de oplossing voor u. Hier kunt u heerlijk genieten van uw vakantie. De watertappunten vindt u verspreid over de camping of natuurlijk in het sanitair gebouw.

Mochten al deze plaatsen vol zijn? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon een caravanplaats huren. Geniet van een heerlijke vakantie middenin Noord-Holland op een camperplaats.

Ontdek de camping

Op de camping in Noord-Holland is veel te beleven en u kunt alle kanten op. Wij raden daarom ook aan om de fietsen mee te nemen. Als u deze niet mee heeft kunt u deze altijd huren bij onze partner fietsenverhuur. Zij verhuren e-bikes en gewone fietsen, maar ook bakfietsen. Bakfietsen zijn natuurlijk ideaal om mee te nemen naar het strand. Daar past een koelbox in, de kinderen kunnen er in en uiteraard ook de strandbedjes en stoelen die u meeneemt. Zo kunt u de camper even thuis laten staan, dat is ook lekker voor een dagje.

Het sanitair is vlak bij uw camperplaats in Noord-Holland en uiteraard kunt u hier ook uw kleding in de wasserette wassen. De wasserette zit gewoon aan het toiletgebouw vast. Verder zijn er voor kinderen vele leuke speeltoestellen waar ze heerlijk kunnen genieten van het campingleven.

Een dag relaxen op de camping is ook geen overbodige luxe. U kunt genieten van het mini strand dat we op de camping hebben. Hier kunnen kinderen heerlijk spelen in het zand en de ouders kunnen genieten van de zon in één van de ligstoelen die op het strandje staan. Het strandje ligt aan een rivier, dus afkoelen kan ook heerlijk!

Camperplaats Noord-Holland

Tips in Noord-Holland

In Noord-Holland is veel te beleven en omdat de camperplaats in het midden ligt, kunt u gemakkelijk overal heen. Pak de fiets, neem de bus of ga lekker wandelen. Er is genoeg te beleven en wij delen graag de leukste uitstapjes met u.

Bezoek de kaasmarkt

Alkmaar staat er natuurlijk wel bekend om en dat is niet voor niets. Iedere vrijdag kunt u genieten van een ouderwetse kaasmarkt zoals het vroeger normaal was. Dompel u onder in de historie van kaas en de gewoontes van de handelaren en kaasjongens en -meiden. Meer weten over de kaasmarkt? Klik hier!

Naar het strand

Natuurlijk kan een dag aan het strand niet missen. Geniet van het bijzondere uitzicht over de Noordzee en kom helemaal tot rust. U kunt aan de kust heerlijk zonnen en zwemmen in het zoute water. Met kouder weer is een strandwandeling natuurlijk ook fijn en een warme drank in één van de strandpaviljoens kan dan ook niet missen. U fietst in ongeveer 30 minuten naar het strand. Ook kunt u de bus naar het strand nemen, deze eindigt dan in Bergen.

Prachtige fiets- en wandeltochten

Wij raden ook zeker aan om lekker te fietsen door Noord-Holland of gewoon te gaan wandelen. Er zijn prachtige tochten die u gemakkelijk kunt fietsen en wandelen. Fiets door de bijzondere bollenvelden in het voorjaar, de landerijen, langs de zee en natuurlijk langs het IJsselmeer.

Is een camperplaats in Noord-Holland precies waar u naar op zoek bent? Kom dan genieten op camping Alkmaar en ontdek de provincie op een andere manier!

Reserveer nu!