Overzicht

Trekkersblokhut tweepersoons

  • 2 personen

Met z'n tweeën heerlijk Alkmaar en omgeving verkennen? Dan is de comfortabele trekkersblokhut voor twee personen ideaal voor u! De tweepersoons bedden in deze trekkersblokhut zorgen voor een heerlijke nachtrust. LET OP maximaal 1 auto per huisje.

Trekkersblokhutten 2 persoons nr. 1, 2, en 3, Daarin bevinden zich; één 2-persoons bed met matras, kussens, dekens, tafel en stoelen, emmer, afwasteiltje, bestek, paar pannen, bordjes, glazen, bezem, stoffer en blik, stopcontact, 3-pits gasfornuis en een waterkoker. LET OP ER IS GEEN TOILET IN HET HUISJE.

LET OP in verband met de hygiëne zijn in de trekkersblokhutten GEEN honden toegestaan EN mag er NIETgerookt worden in de huisjes!

U dient bij ons een lakenpakket af te nemen (verplicht). Als gast kunt u gebruik maken van de sanitaire voorzieningen in het verwarmde sanitairgebouw.

U dient zelf netjes en weer schoon achter te laten!
Graag het lakenpakket afgehaald en opgevouwen op tafel achterlaten.
De vloer vegen, afval zak uit de prullenbak in de container buiten deponeren.

U kunt vanaf 14.00 uur tot, LET OP de tijden van de receptie, inchecken en dient voor 11.00 uur uitgecheckt te zijn. Voor de juiste receptie openingstijden kijk bij de contact gegevens.